GENEL

Danışma Görevlisi

• Eğitim Lisans, Lise, Ön Lisans
  • İstanbul

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları olarak bizler, "Yenilikçi Eğitim Ekosistemi" ni ve "Modern Müfredatı" referans alıyoruz. Eğitimci kadromuz ile birlikte eğitimi, her öğrencinin birey ve değer olarak tanımlandığı benzersiz bir yaşam alanına dönüştürerek öğrencilerimize yenilikçi bir eğitim ekosisteminde rehberlik ediyoruz. Ekosistemimizde bulunan herkesin tutkularıyla hedeflerini yönetmeleri, deneyim mimarisiyle derinleşmeleri için onları Hibrit Deneyim, Modern Müfredat, Multidisipliner Gelişim ve Sağlıklı Yaşam standartlarıyla tanıştırıyoruz.

Ülkemizin en güvenilir ve başarılı markalarından MEDICANA olarak, MBA Okulları Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirilmek üzere;

Danışma Görevlisi arayışımız mevcuttur.

• En az lise mezunu tercihen MYO, Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunu,
  • Güçlü iletişim becerisine sahip, dinamik, çözüm odaklı, takım çalışmasına yatkın,
  • MS Office programlarını aktif kullanabilen,
  • Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, pozitif,
  • Tercihen eğitim sektöründe tecrübe sahibi,
  • Dış görünümüne özen gösteren,
  • Velilerin karşılanmasında ve yönlendirilmesinde yardımcı olacak,
  • İş takip yeteneği olan.
İlana Başvur

İletişim formu