GENEL

Bilgi Teknolojileri Sorumlusu

• Eğitim Lisans, Ön Lisans, Yüksek Lisans

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları olarak bizler, "Yenilikçi Eğitim Ekosistemi" ni ve "Modern Müfredatı" referans alıyoruz. Eğitimci kadromuz ile birlikte eğitimi, her öğrencinin birey ve değer olarak tanımlandığı benzersiz bir yaşam alanına dönüştürerek öğrencilerimize yenilikçi bir eğitim ekosisteminde rehberlik ediyoruz. Ekosistemimizde bulunan herkesin tutkularıyla hedeflerini yönetmeleri, deneyim mimarisiyle derinleşmeleri için onları Hibrit Deneyim, Modern Müfredat, Multidisipliner Gelişim ve Sağlıklı Yaşam standartlarıyla tanıştırıyoruz.

Tüm kampüslerimizde görev alacak, siz değerli Bilgi Teknolojileri Sorumlumuz ile tanışmaktan mutluluk duyacağız.

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Tercihen Eğitim sektörü tecrübesine sahip,
  • Sistem desteği alanında, donanım ve ekipman bakımı konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Windows işletim sistemlerine, Backup uygulamalarına, temel network bilgisine, MS Office programlarına hakim,
  • IOS ve Android temelli tabletler konusunda bilgi sahibi,
  • Office 365 konusunda destek seviyesinde bilgi sahibi,
  • Akıllı tahta ve çevre birimleri hakkında bilgi sahibi,
  • Network printerları hakkında bilgi sahibi,
  • IP telefon(Yealink,Grandstream) kurulumları konusunda bilgi sahibi,
  • Envanter yönetimi hakkında temel bilgi sahibi,
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerisi , iş takibi ve temsil yeteneği güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Tercihen İngilizce bilgisine sahip,
  • Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olan.

Kampüs bilgisayar veya sisteminde oluşan sorunların giderilmesi ve güncellemelerinin yapılması,

Kampüs yazılım ve donanım ihtiyaçlarını belirleyerek bu ihtiyaçların giderilmesi,

Çalışanlara teslim edilen zimmetlerin kontrol ve takibinin yapılması,

Akıllı tahta, tablet, ses ve görüntü sistemi kullanımlarını yönetmek.

Yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla kurumumuza değer katacak meslektaşlarımızı arıyoruz.

İşe Başvur

İletişim formu