GENEL

Kurumsal Tanıtım Uzmanı

• Eğitim Lisans, Yüksek Lisans

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları olarak bizler, "Yenilikçi Eğitim Ekosistemi" ni ve "Modern Müfredatı" referans alıyoruz. Eğitimci kadromuz ile birlikte eğitimi, her öğrencinin birey ve değer olarak tanımlandığı benzersiz bir yaşam alanına dönüştürerek öğrencilerimize yenilikçi bir eğitim ekosisteminde rehberlik ediyoruz. Ekosistemimizde bulunan herkesin tutkularıyla hedeflerini yönetmeleri, deneyim mimarisiyle derinleşmeleri için onları Hibrit Deneyim, Modern Müfredat, Multidisipliner Gelişim ve Sağlıklı Yaşam standartlarıyla tanıştırıyoruz.

Tüm kampüslerimizde görev alacak, siz değerli Kurumsal Tanıtım Uzmanımız ile tanışmaktan mutluluk duyacağız.

• Lisans veya ön lisans mezunu,
  • En az 3 yıl Eğitim sektöründe halkla ilişkiler biriminde tecrübesi olan,
  • İletişim ve problem çözme becerileri gelişmiş,
  • Müşteri odaklı davranış biçimini benimsemiş, müşteri sadakati yaratabilecek,
  • Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne özen gösteren,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Güçlü problem çözme becerileri, eleştirel düşünme ve sorgulama yetkinliğine sahip,
  • MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,
  • Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyumlu,
  • Kurumsal kimliği temsil kabiliyetine sahip,
  • Güler yüzlü, enerjik.
  • Kurumsal stratejilere ve verilen hedeflere uygun olarak veli araması yapmak, randevu oluşturmak,
  • Kampüs için tanımlamış dış kayıt hedeflerine ulaşılması için görev tanımına uygun olarak katkıda bulunmak,
  • Kampüs içinde veya gerekli durumlarda Kampüs dışında düzenlenecek etkinliklerde aktif olarak görev almak,
  • Bağlı bulunduğu yöneticisine belirlenen periyodlar ve standartlarda düzenli raporlama yapmak (günlük, haftalık, aylık),
  • Gerektiğinde veli görüşmelerini yaparak kurumu en iyi şekilde temsil etmek.
İlana Başvur

İletişim formu